Fie că sunteţi un vegetarian convins, fie că postiţi, aţi vrea să încercaţi mâncăruri mai uşoare, urmaţi o cură de detoxifiere ori pur şi simplu căutaţi mai multă diversitate în bucătărie – cartea de faţă vă va fi un tovarăş de nădejde.
Volumul cuprinde în jur de 200 de reţete din bucătăria internaţională, organizate în secţiuni în funcţie de metoda de preparare sau de ingredientele de bază. Astfel, cititorul va putea căuta cu mare uşurinţă cele mai gustoase aperitive şi salate, supe şi tocăniţe, leguminoase fierte sau preparate la aburi, legume la grătar sau prăjite, soteuri, reţete de paste sau orez etc.
Toate reţetele sunt însoţite de ilustraţii, iar explicaţiile clare fac din gătit o plăcere. Nu trebuie să fii un renumit maestru-bucătar, nici să alergi după ingrediente greu de găsit, pentru a aduce în viaţa celor apropiaţi savoarea unor preparate gustoase, care arată foarte bine şi care contribuie la menţinerea unei bune stări de sănătate.
Reţetele din cartea de faţă vă vor convinge definitiv că se pot prepara fără carne feluri de mâncare variate, săţioase şi delicioase.