Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Joseph Hadad

Joseph Hadad

Chef Joseph Hadad traieste si respira prin arta culinara, considerat un artist absolut în pregătirea unor preparate senzaționale.

Povestea sa de viața e impresionantă, marcată de experiențe extraordinare care l-au adus la nivelul de azi.

Chef Joseph Hadad s-a născut pe 7 decembrie 1959 în Ierusalim, intr-o familie cu tradiție în gastonomie, cu mama de origine marocană și tatăl tunisian.

Vocația pentru arta culinară apare în adolescență, când tatăl său, bucătar pe un vas de croazieră, îl trimite pe tânărul Joseph, pentru 3 ani, la Școala de Bucătari din Haifa.

La vârsta 19 ani, după ce termină școala, este încorporat în armată pentru următorii 3 ani. După stagiul militar, Joseph este angajat la Dan Carmel Hotel ca ajutor de bucătar. Cu o dorință extraordinară de a învăța mai mult,se mută după 3 ani ca Chef Garde-Manger la Jordan River Hotel, un hotel de 450 camere din Tiberias, pentru ca în 1989 să fie promovat ca Executive Chef la faimosul King David Hotel din Ierusalim.

În decursul timpului, Joseph se dedică exclusiv pasiunii de a găti, talentul său fiind remarcat deopotrivă de colegi și de clienți în diverse locații faimoase din întreaga lume: Kempinski Hotel în Germania, Ritz-Carlton Hotel în Boston, Savoy Hotel în Londra, Restaurantele Michelin în Paris și multe altele.a

Joseph deține secretele a peste 2000 de rețete sofisticate și ca star al bucătăriei internaționale a avut oportunitatea să creeze adevărate show-uri culinare pentru celebrități mondiale precum Bill Clinton, Francois Mitterrand sau Margaret Thatcher, pentru Regele Hussein al Iordaniei, Regele Juan Carlos al Spaniei și Prințul de Lichtenstein. Stele de cinema și legende pop-rock au fost de asemenea oaspeții lui Joseph Hadad; printre aceștia, Robert de Niro, Madonna, Frank Sinatra, Michael Jackson și multi alții.


? Cauți o carte și nu o găsești pe site?

Alexandria îți recomandă