Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Laura Adamache

Laura Adamache

Laura Adamache este unul dintre cei mai îndrăgiți bloggeri culinari și autoarea unei serii de cărți de rețete de mare succes.  S-a născut în Bucureşti pe 4 august 1976 şi a moştenit de la părinți cele două pasiuni ale sale: gătitul şi fotografia. A absolvit Facultatea de Geologie şi Geofizică din cadrul Universităţii din Bucureşti, fiind de profesie inginer geolog. Momentan locuieşte în Italia împreună cu soţul ei şi își dedică timpul numeroaselor proiecte culinare. Este pasionată de rețetele tradiționale românești, dar și de bucătăria italiană, pe care o iubește în mod deosebit. Pregătește cu drag și bunătăți specifice altor bucătării internaționale. Blogul ei se bucură de o mare popularitate şi oferă nelimitate surse de inspiraţie pentru gurmanzi. Motto-ul Laurei este: „Învață să fii un om de valoare, și nu neapărat un om de succes!”. 


YUMMY! 300 de rețete pentru bebeluși și copii

YUMMY! 300 de rețete pentru bebeluși și copii

Aplică regula YUMMY în bucătărie! Cu ajutorul cărții „300 de rețete pentru bebeluși și copii” vom fi mereu pregătiți să preparăm mese delicioase și hrănitoare pentru cei mici.  Majoritatea obiceiurilor sănătoase de alimentație se formează până la vârsta de 5 ani. Hrana copilului trebuie să fie diferită de cea a unui adult, atât în privința substanțelor nutritive pe care le conține, cât și în privința modului de preparare. Copiii au nevoie de cantități mari de substanțe nutritive esențiale, cum ar fi zincul, fierul și calciul. Pe de altă parte, consumul de fibre sau de sare trebuie să fie redus, iar rețetele Laurei Adamache respectă principiile alimentației sănătoase, propunând de fiecare dată ingredientele și condimentele permise care dau cel mai bun gust mâncărurilor.Volumul este presărat cu ilustrații atrăgătoare și cuprinde indicații precise și sfaturi esențiale din punct de vedere nutrițional. Rețetele sunt organizate pe grupe de vârstă (6-12 luni, 1-3 ani, 3-5 ani), dar și în funcție de felul preparatelor (supe, piureuri, feluri principale, gustări, deserturi). Nu lipsesc nici sugestiile de meniuri complete și usor de preparat. Mai mult decât atât, volumul oferă o perspectivă binevenită asupra strategiilor de parenting. Un copil este fericit atunci când are o relație armonioasă cu părinții și cu mâncarea. O parte esențială a fiecărei mese este prezența părinților: pentru a-i încuraja pe cei mici să mănânce sănătos, este ideal să mâncăm alături de ei, în familie. Supă cremă de cartofi și păstrăv: 200 ml supă de legume, 1 cartof mic, 60 g fileu păstrăv, 2-3 frunze pătrunjel, 1 linguriță ulei de măslineCurățăm cartoful, îl spălăm și îl tăiem bucățele. Fierbem cubulețele de cartof și păstrăvul la aburi. Le punem într-un vas și le pasăm cu un mixer vertical, adăugând treptat supă de legume. Asezonăm supa cu pătrunjelul tocat mărunt și 1 linguriță de ulei de măsline. Puteți adăuga și alte legume în supă (morcov, țelină, praz). În acest caz, adăugați mai multă supă de legume, până când obțineți o consistență ușor cremoasă. ..


5990 lei

În stoc
? Cauți o carte și nu o găsești pe site?

Alexandria îți recomandă