Ligia Pop este un nume recunoscut în domeniul alimentației raw food din România, dar și pe plan internațional. Consultantă în nutriție raw și raw chef, este autoarea a șapte cărți de specialitate: Reţete vegane fără foc (care a câștigat, în 2014, cel mai prestigios premiu la etapa națională a Gourmand World Cook book Awards, în cadrul categoriei „Best Vegan Cookbook“); Germeni și vlăstari: surse de sănătate și energie; Deserturi raw pentru copii și părinţi sănătoși; Jurnal de sarcină: sfaturi pentru o naștere fără frică și pentru un bebe sănătos; Diversificarea raw și vegană: sfaturi și rețete pentru bebeluși și copii mai mari; Sfaturi pentru o viață mai sănătoasă și Un ghid al detoxifierii în 15 zile.
Este singurul raw chef din lume care a primit, în anul 2011, distincția mondială „YouTube Next Chef “. Pe lângă numeroasele sale activități, organizează anual, în toată țara, conferințe și expoziții care se axează pe educația pentru un stil de viață mai bun, mai echilibrat. Pentru mai multe detalii, vizitați: ligiapop.com