Bestseller New York Times
Ce mănânci te hrănește pe tine sau îți hrănește boala?
Descoperă cele mai noi studii despre cum alimentația poate determina organismul să se vindece singur de zeci de boli. Acest bestseller New York Times te ajută să te hrănești ca să fii mai sănătos.
De foarte mult timp am subestimat radical forța organismului nostru de a se transforma și de a ne reda sănătatea. Dr. William Li, medic și cercetător inovator, prezintă cititorilor peste 200 de alimente (dintre care nu lipsesc prunele, scorțișoara, pâinea cu maia, vinul roșu și berea, fasolea neagră, roșiile San Marzano, uleiul de măsline, brânzeturi de tipul camembert și cheddar), care îmbunătățesc starea de sănătate, luptând împotriva cancerului, reducând riscul de demență și ameliorând multe alte boli. Cu ajutorul planurilor alimentare din această carte, mâncărurile care îți plac deja pot fi îmbunătățite pentru a activa cele cinci sisteme naturale de apărare ale organismului – angiogeneza, regenerarea, microbiomul, protecția la nivelul ADN-ului și imunitatea.